МЕТОДИ РОЗРОБКИ ІНТЕРФЕЙСУ КОРИСТУВАЧА У ВЕБ ЗАСТОСУНКАХ - Самонюк, Т. В.; Киселев, Г. Д. (Вісник Університету «Україна» Серія Інформатика, обчислювальна техніка та кібернетика, 2021)
Інтерфейс грає життєво важливу роль в програмному забезпеченні. З точки зору наочності, його дизайн і точність мають першорядне значення для відображення точного обсягу інформації для передбачуваного користувача. Кожне незначне рішення, прийняте при розробці інтерфейсу користувача, може вплинути на програмне забезпечення як позитивно, так і негативно. Таким чином, ціллю цього дослідження є порівняння методів проектування, і пропонування відповідних пропозицій щодо вибору підходу проектування на основі тематичних досліджень і результатів досліджень.